Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ban !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam taki Problem , ze jak na serwer wchodzi osoba zbanowana to kazdemu pisze np :

Jestes Zbanowany Na Tym Serwerze Powod : Przyklad 

Powiedzcie JAK TO NAPRAWIC ! 

Pluginy Plugins (33): TimTheEnchanter, WorldBorder, WorldEdit, FrameProtect, Skript, dragoTeleport, ButtonTeleport,Vault, HealthBar, Multiverse-Core, PermissionsEx, FigAdmin, CookieMonster, WorldGuard, AutoMessage, Shopkeepers,iConomy, TreasureChest, ClearLag, DeathMessages, AutoSaveWorld, iChat, Essentials, OtherDrops, EssentialsSpawn,Multiverse-Portals, AZRank, ChestShop, EssentialsChat, AuthMe, Factions, ScoreboardStats, CombatLog

Prosze ! Kto Ma Przynajmniej 3 zl ;( Zawsze Marzylem o Serwerze ! Pomozcie Spelnic Marzenia Przez Ten Link  https://widget.slotex.pl/payment/11999 ! DZIEKUJE

Opublikowano

Ale pisze tak przy wejsciu na serwer czy na chacie. Najlepiej podaj screeny.

Pisze to Np jak osoba zbanowana Proboje wejsc na serwer. Na Chacie !

Prosze ! Kto Ma Przynajmniej 3 zl ;( Zawsze Marzylem o Serwerze ! Pomozcie Spelnic Marzenia Przez Ten Link  https://widget.slotex.pl/payment/11999 ! DZIEKUJE

Opublikowano

Możliwe, że to FigAdmin ale nie wiem ja takowego problemu z tym pluginem nie mam, działa bez zarzutów.

Ale możesz zmienić na IBans lub UltraBan.

Jeżeli nadal będzie tak pisało napisz pod tematem, a ludzie ci pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...